"Betrokken zijn van A tot Z: dat blijft boeien"

Wie een thuiskantoor, poolhouse of ander houten bijgebouw wil plaatsen in de tuin, kan daarvoor terecht bij moduus! Eén van de krachten achter deze nieuwe Aktual-divisie is interieurarchitecte Eline. Al van bij de lancering in 2021 is ze aan boord en zet ze mee haar schouders onder moduus.

Passie voor het creëren

Klanten die bij moduus aankloppen, dromen van een prachtig houten bijgebouw dat een extra dimensie toevoegt aan hun leefomgeving. Daarbij begint alles natuurlijk met een mooi ontwerp dat volledig aan hun wensen voldoet. En daarvoor zorgt Eline! Haar vaste uitvalsbasis hiervoor is de designstudio van Aktual. Een werkdag van Eline bestaat uit o.a. het ontwerpen van de tuinunits, het uitzoeken van materialen en het bespreken van de ontwerpen met de klanten.

Zodra de klant het ontwerp heeft goedgekeurd, maakt Eline detailplannen op. Deze zet collega Yves, projectleider bij moduus, vervolgens om in uitvoeringsplannen. Een wisselwerking die tot mooie resultaten leidt want op het tijdstip van dit interview (januari 2022), wordt de laatste hand gelegd aan de allereerste afgewerkte moduus unit in Stekene. moduus stond in voor de totaalrealisatie van dit project: van het ontwerp en de productie, tot de plaatsing en de interieurinrichting. ‘Ik kijk ernaar uit om het eindresultaat te gaan bewonderen en ben eigenlijk nu al een beetje trots’, aldus Eline.

Fijne werksfeer

Met de doelgroep van moduus kan natuurmens Eline zich perfect identificeren: mensen die meer willen halen uit de natuur. Die verlangen naar meer buitenleven. Zelf brengt ze in haar vrije tijd veel tijd door in haar moestuin. Elke werkdag begint voor haar trouwens met een deugddoende fietstocht en een vaart op de veerboot. ‘Met de fiets genieten van de vaart over het kanaal, het is zoveel beter dan met de auto’, vindt ze.

Voordat Eline bij Aktual en moduus aan de slag ging, werkte ze gedurende negen jaar voor een groot architectenbureau. ‘Daar miste ik het toch wel een beetje om betrokken te zijn bij de uitvoering van de projecten, wat nét de grote troef is bij moduus. Hier volg ik zelfstandig mijn projecten op en zie ik ze echt tot stand komen. Ik ben zelf een hobby-meubelmaker en zeer geïnteresseerd in techniek. Daarom haal ik veel voldoening uit deze job. Betrokken zijn van A tot Z: dat blijft boeien. En mijn collega’s vind ik ook super. Er is humor, iedereen helpt elkaar en er leeft een jeugdig enthousiasme.’

 

Ben jij ook een ferme ontwerper of maker?

Bij Aktual krijgt jouw passie alle ruimte! Wil je elke dag genieten van de leuke dynamiek tussen ontwerpers en makers? Wil je de meest ambitieuze projecten tot stand zien komen en een belangrijke schakel zijn in dit proces? Dan word jij misschien onze nieuwe collega!

Medewerkers aan het woord